Domov > Pravno obvestilo - Zaščita podatkov

Pravno obvestilo - Zaščita podatkov
Exe Lev

Pravno obvestilo - Varstvo podatkov

V skladu z obveznostjo obveščanja iz 10. člena zakona 34/2002 z dne 11. julija o storitvah informacijske družbe in elektronskega poslovanja, so v nadaljevanju navedeni naslednji podatki: lastnik http://www.eurostarshotelcompany.com je Agincourt 2008, S.L. na naslovu Calle de Mallorca, 351, 08013 Barcelona, vpisan v trgovski register v Barceloni, zvezek 40703, list 196, stran B-372183 z identifikacijsko davčno številko B-64930910. Telefonska številka: +34 93 268 10 10 Kontaktni e-poštni naslov: info@eurostarshotels.com. Za več možnosti vzpostavitve stika z nami obiščite našo glavno kontaktno stran.
Izvorna koda, grafično oblikovanje, informacije in vsebina, ki se pojavljajo na tej spletni strani, so zaščitene s pravicami intelektualne in industrijske lastnine, ki pripadajo družbi EUROSTARS HOTEL COMPANY ali so, odvisno od primera, last tretjih oseb in subjektov in se jih ne sme uporabljati brez pisnega dovoljenja družbe EUROSTARS HOTEL COMPANY ali drugih lastnikov.
Uporabnik lahko tukaj predstavljeno gradivo uporablja zgolj in izključno za svojo osebno in zasebno uporabo, pod pogojem, da spoštuje vse pravice intelektualne lastnine, industrijske lastnine in druge pravice lastnine, pri čemer je strogo prepovedana reprodukcija ali katera koli druga vrsta uporabe v komercialne namene ali za izvajanje nezakonitih dejavnosti; distribucija, razširjanje, pa tudi spreminjanje, dekompiliranje ali shranjevanje za kakršen koli namen.
Družba EUROSTARS HOTEL COMPANY in zgoraj omenjeni lastniki bodo ustrezno civilno in kazensko preganjali kršitev omenjenih pogojev in kakršno koli nepravilno uporabo prikazanih vsebin.
Naše spletno mesto ne predstavlja in ga ni mogoče razumeti kot priporočilo oziroma spodbujanje kakovosti, ravni storitve ali razvrstitve hotela.
Razvrstitev hotelov po zvezdicah, izvedena v skladu z mednarodnimi konvencijami, zagotavlja neobvezujoče informacije o kategoriji hotela. Klasifikacija družbe EUROSTARS HOTEL COMPANY temelji na oceni, ki so jo izvedli lastni hoteli in je potrjena s strani družbe EUROSTARS HOTEL COMPANY v skladu z lastnim sistemom ocenjevanja in izkušnjami strank. Dodatne informacije in opisi hotelov temeljijo na podlagi informacij, ki jih je posredoval sam hotel.

Varstvo podatkov

Zaradi brskanja po spletu in izpolnjevanja spletnih obrazcev, se uporabnik strinja, da se osebni podatki, ki jih je posredoval, ali jih bo morda posredoval v prihodnosti preko navedene storitve, obdelujejo v zbirkah osebnih podatkov družbe HOTUSA in družb v skupini (vključno z družbami HOTELES TURISTICOS UNIDOS SA, identifikacijska davčna številka A08452567, HOTUSA HOTELS SA, identifikacijska davčna številka A60156502 in EUROSTARS HOTEL COMPANY SL, identifikacijska davčna številka B64930910 in drugimi družbami HOTUSA), vključno z zbiranjem podatkov o dostopu ter uporabo piškotkov in funkcij, ki jih zagotavljajo tretje osebe.

Namen obravnave, pravna podlaga in prejemniki informacij

Podatki se uporabljajo za:
• Omogočanje delovanje spletnega mesta in dostopa do območij, namenjenih registriranim uporabnikom
• Beleženje in upoštevanje zahtev uporabnikov preko spletnih obrazcev (kontakt itd.)
• Zagotavljanje in upravljanje storitev družbe HOTUSA, obdelovanje rezervacij in prodajo izdelkov in storitev prek spletnih mest skupine ali povezanih spletnih mest, klicnih centrov, mobilnih komunikacijskih sistemov, ki temeljijo na tehnologijah GSM, GPRS ali UMTS; obravnavanje incidentov in pritožb
• Obravnavanje sodelovanja v programih zvestobe
• Naročnino na glasilo HOTUSA, pošiljanje oglasov in drugih komercialnih promocij po e-pošti, SMS sporočilih, MMS sporočilih ali katerem koli drugem analognem sredstvu družbe HOTUSA
• Izvajanje raziskav kakovosti
• Organizacijo natečajev
• Prijave za delo v HOTUSA
• Pripravo spletne analitike in statistik
• Vključevanje funkcij tretjih oseb (Google Maps itd.)

Brskanje po spletu in dostop do območij za registrirane uporabnike

· Namen: obdelujejo se podatki, potrebni za zagotavljanje spletnih storitev, vključno z registracijo IP naslovov, obiskanimi stranmi in datumom dostopa ter informacijami o uporabniškem terminalu. Podatki se obdelujejo tudi za varnostne namene in izboljšave spletnega mesta.
· Legitimacija: obdelava podatkov je potrebna za zagotavljanje spletnih storitev; soglasje, izraženo z uporabo spletne strani
Prejemniki in prenosi: podjetja in nastanitve družbe HOTUSA
Posredovanje vseh podatkov, ki so potrebni za registracijo uporabnika je obvezno, razen če je v obrazcu za registracijo določeno drugače. Družba HOTUSA lahko zavrne registracijo zainteresirani strani, ki teh podatkov ne posreduje.

Uporaba spletnih obrazcev

· Namen: obravnava zahtev preko spletnih obrazcev.
· Legitimacija: soglasje, izraženo ob uporabi in pošiljanju obrazca.
Prejemniki in prenosi: podjetja in nastanitve družbe HOTUSA ter druga podjetja, vključena v zagotavljanje zahtevanih storitev.

Nudenje storitev

· Namen: zagotavljanje storitev, vključno z upravljanjem hotelskih rezervacij in plačil. Pošiljanje informacij o storitvah družbe HOTUSA po elektronski poti.
· Legitimacija: podpis pogodbe ali zagotavljanje storitve.
Prejemniki in prenosi: podjetja in nastanitve družbe HOTUSA ter druga podjetja, vključena v zagotavljanje zahtevanih storitev, vključno z zahtevanimi hotelskimi ustanovami.

Programi zvestobe

· Namen: sodelovanje v programih zvestobe družbe HOTUSA (Star Traveler, Corporate in drugi). Pošiljanje informacij o storitvah družbe HOTUSA po elektronski poti. Prilagajanje poslovnih podatkov glede na profil ali lokacijo.
· Legitimacija: izvajanje programa zvestobe; soglasje.
Prejemniki in prenosi: podjetja in nastanitve družbe HOTUSA.

Prijava na glasilo družbe HOTUSA, pošiljanje oglasov in drugih komercialnih promocij

· Namen: pošiljanje informacij o storitvah družbe HOTUSA po e-pošti, SMS sporočilih, MMS sporočilih ali katerem koli drugem analognem sredstvu.
· Legitimacija: obstoj predhodnega pogodbenega razmerja; soglasje.
Prejemniki in prenosi: podjetja in nastanitve družbe HOTUSA.

Anketa o kakovosti

· Namen: poznavanje mnenja strank in obravnava njihovih komentarjev.
· Legitimacija: del izvajanja pogodbe ali zagotavljanja storitve.
Prejemniki in prenosi: podjetja in nastanitve družbe HOTUSA, oddelki za zagotavljanje kakovosti.

Natečaji

· Namen: organizacija natečajev za promocijo družbe HOTUSA, njenih nastanitev in blagovnih znamk.
Objava zmagovalcev in podelitev nagrad, kjer je to primerno.
· Legitimacija: izvajanje natečaja, vključno z objavo zmagovalnega dela (npr. fotografskega in literarnega natečaja) ter avtorja, glede na podlage za sodelovanje.
· Prejemniki in prenosi: podjetja in nastanitve družbe HOTUSA. Spletne strani, družbena omrežja in mediji, kjer bodo objavljeni zmagovalci.

Prijava za delo v družbi HOTUSA

Namen: sodelovanje v trenutnih in prihodnjih izbirnih postopkih družbe HOTUSA in njenih nastanitev, ocenjevanje kandidatov.
Legitimacija: privolitev, bistvena za ohranitev stanja kandidata.
Prejemniki in prenosi: podjetja in nastanitve družbe HOTUSA.

Spletna analitika

· Namen: poznavanje načina na katerega javnost išče, dostopa in uporablja spletno mesto.
Vključujejo lahko zbiranje osebnih podatkov, kot so IP naslov, lokacija povezave, informacije o programski ali strojni opremi za brskanje itd.
Legitimacija: privolitev, izražena z uporabo spletnega mesta.
Prejemniki in prenosi: podjetja in nastanitve družbe HOTUSA.

Funkcije, ki jih zagotavljajo tretje osebe

Namen: vključevanje funkcij tretjih oseb, kot so zemljevidi, analitika, družabni gumbi, pripomoček za klepet Zendesk itd.
Legitimacija: privolitev, izražena z uporabo spletnega mesta.
Prejemniki in prenosi: Funkcije tretjih oseb vzpostavijo neposredno povezavo med brskalnikom uporabnika in internetnimi domenami tretjih oseb, kar omogoča prenos in izvajanje funkcije tudi zunaj Evropskega gospodarskega prostora.

To spletno mesto vključuje funkcije družbe Google Inc, kot sta Google Analytics in Google Maps. Z uporabo tega spletnega mesta uporabnik dovoljuje obdelavo svojih podatkov družbi Google v skladu z določili pravilnika o zasebnosti družbe: https://policies.google.com/privacy

Točnost podatkov

Uporabnik mora obrazce izpolniti z resničnimi, točnimi, popolnimi in posodobljenimi podatki. Uporabnik ne bo vnesel podatkov, ki se nanašajo na drugo osebo; družba HOTUSA sklepa, da je podatke posredoval njihov lastnik. Uporabnik bo izključno odgovoren za kakršno koli neposredno ali posredno škodo ali izgubo, ki bi jo lahko utrpela druga oseba zaradi izpolnitve obrazca s podatki, ki se nanašajo na drugo osebo.

Pravice do dostopa, popravek, izbris, nasprotovanje in drugo Imetnik podatkov ima kadar koli pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo nanj, do popravka in izbrisa ter nasprotovanja obdelavi njegovih podatkov pod pogoji, določenimi v zakonodaji o varstvu podatkov. Prav tako ima pravico zahtevati: prenosljivost svojih podatkov, preklic privolitve in omejitev obravnave.
Lastnik podatkov lahko uveljavlja te pravice v pisnem obvestilu, ki ga pošlje po pošti na naslov HOTUSA (sklic VARSTVO PODATKOV) C/MALLORCA 351 08013 Barcelona (Španija). To sporočilo mora vsebovati podpis in opis zahteve ter fotokopijo osebne izkaznice ali potnega lista.
Lastnik podatkov lahko prav tako nasprotuje prejemanju komercialnih e-sporočil. Prekinitev pošiljanja lahko zahteva preko e-sporočila, ki ga pošlje iz naslova, ki ga želi odjaviti, na naslov e-marketing@hotusa.com.
Če lastnik podatkov meni, da obdelava njegovih podatkov krši zakonodajo o varstvu podatkov, lahko vloži pritožbo pri nadzornem organu za varstvo podatkov.

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov
Za vsa vprašanja v zvezi z obdelavo podatkov, ki jih izvaja družba HOTUSA, se lahko zainteresirana oseba obrne na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov tako, da pošlje pismo na:
Pooblaščena oseba za varstvo podatkov družbe HOTUSA. C/Mallorca 351, 08013 Barcelona, Španija.

Mladoletne osebe

Uporaba spletnih storitev družbe HOTUSA je prepovedana osebam, mlajšim od 18 let.

Prejemniki in mednarodni prenos podatkov

Uporabnik je obveščen, da mora družba HOTUSA za sklenitev pogodbe o ponujenih izdelkih in storitvah obvezno posredovati osebne podatke uporabnika ponudnikom izdelkov in storitev, ki jih izbere uporabnik.
V zvezi za storitve in ustanove zunaj Evropskega gospodarskega prostora bodo podatki, potrebni za naročanje in zagotavljanje storitev, predmet mednarodnega prenosa podatkov, tudi v države, ki nimajo zakonodaje o varstvu podatkov, primerljive z evropsko.
V družbo GRUPO HOTUSA, so med drugim vključena podjetja CITADEL SL, EUROSTARS HOTEL COMPANY SL, EXE HOTELS SL, FAMILIA HOTELS SL, HOTELES TURISTICOS UNIDOS SA, HOTELIUS SL, HOTUSA HOTELS SA, IGM WEB SL, KEYTEL SA, MUCHOHOTEL SA, RESTEL SA, ROOMLEADER SL, ROOMTRADE SL, ROSEUS HOTELS SL.

Varstvo podatkov

Družba HOTUSA ima eno najvarnejših tehnologij glede zaščite podatkov, povezanih s kreditnimi karticami. Prav tako je v skladu z vsemi mednarodnimi normami, ki urejajo to področje. Vsi razdelki družbe HOTUSA, kjer zahtevamo občutljive podatke, uporabljajo komunikacijski protokol SSL. To pomeni, da so informacije, ki potujejo po internetu od vašega računalnika do našega strežnika, šifrirane, zaradi česar jih zunanji uporabniki ne morejo razbrati. Ta tehnologija zagotavlja in jamči, da vaših podatkov ni mogoče prestreči, spremeniti ali na kakršen koli način nadomestiti. Tako je plačevanje preko interneta danes enako varno kot fizično nakupovanje.

Kaj je SSL?

SSL (Secure Socket Layer) je standardna internetna varnostna tehnologija. Uporablja šifrirni sistem (kodiranje), ki zagotavlja maksimalno zaupnost podatkov, ki nam jih posredujete. To preprečuje vdiranje ali prestrezanje v sistem, medtem ko podatki potujejo po internetu. Za dodatno varnost so ti podatki shranjeni na varnem strežniku, zaščitenim s požarnim zidom pod stalnim nadzorom.