> Ekskluzivna prodaja na spletu

Ekskluzivna prodaja na spletu
Exe Lev

UGODNOSTI ZA DIREKTNE REZERVACIJE

Katere so naše prednosti?

Stranke, ki opravijo rezervacijo na našem spletnem mestu, med bivanjem uživajo v vrsti dodanih ugodnosti, ki nas ločijo od drugih: steklenica vode za dobrodošlico, brezplačen zajtrk, zgodnja prijava in pozna odjava.

Pogoji za ugodnosti

• Steklenica vode na sobo.
• Brezplačni zajtrk za vse goste v sobi. Izbira pri zajtrku se lahko razlikuje glede na hotel. Zajtrk v sobi ni vključen v ponudbo in ima običajno doplačilo.
• Zgodnja prijava in pozna odjava sta odvisni od razpoložljivosti. Tudi čas prijave in odjave se lahko razlikujeta glede na hotel.

Kaj je najboljša zajamčena cena?

Na www.eurostarshotelcompany.com in na vseh straneh Eurostars Hotel Company, imate vedno zagotovljeno najboljšo razpoložljivo ceno. To je trdna zaveza našim strankam: ponuditi najboljše hotele, vedno po najboljši ceni na spletu.
V to smo trdno prepričani, zato vam nudimo 10 % dodatnega popusta, če opravite rezervacijo na naši spletni strani in v dveh urah na kateri drugi spletni strani najdete javno dostopno nižjo ceno. Poleg popusta vam bomo rezervacijo obračunali po nižji ceni.
Poleg najnižje zagotovljene cene na www.eurostarshotelcompany.com, vam nudimo veliko dodatnih ugodnosti. Ne čakajte: Rezervirajte zdaj!

Ostale ugodnosti za opravljene rezervacije na Eurostarshotelcompany.com

• 24-urna podpora za pomoč strankam
• Rezervirajte v teh klikih
• Izberite takojšnjo plačilo ali plačilo v hotelu
• Brez storitvenih stroškov
• Varnostni certifikat digicert
• Takojšnja potrditev rezervacije

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ali zagotovljena najnižja cena velja za vse pogodbe?

Ne. Zagotovljena najnižja cena na www.eurostarshotelcompany.com velja samo za cene, objavljene na naši spletni strani za splošno javnost.

Kaj naj naredim, če najdem boljšo ceno?

Če v dveh urah po potrditvi rezervacije najdete nižjo ceno od tiste, po kateri ste opravili rezervacijo na spletnem mestu www.eurostarshotelcompany.com, morate poslati zahtevek za zagotavljanje najnižje cene na elektronski naslov info@eurostarshotelcompany.com ali po faksu na (+ 34) 93 295 53 70.
Ne pozabite vstaviti posnetka zaslona (tipke »Impr. Pant/PetSis« ali »tipka PrtSc« ali »Command-Shift-4« in »prilepi«) s podrobnostmi o pogojih in omejitvah te tarife, ki morajo biti vidne.
Ko bo naša ekipa za rezervacije preverila, ali so podatki pravilni in v skladu s potrebnimi pogoji, bomo stopili v stik z vami in vas obvestili o spremembi cene z dodanim 10 % popustom.

Pogoji

Stranka mora opraviti rezervacijo na spletni strani www.eurostarshotelcompany.com ali kateri koli drugi uradni spletni strani hotelske verige.
Pogoji najboljše cene na drugem spletnem mestu se morajo natančno ujemati s pogoji neto cene, po kateri ste opravili rezervacijo na spletnem mestu Eurostars Hotel Company:

• isti hotel
• ista vrsta sobe in postelje
• ista dolžna in datumi bivanja
• enaki pogoji prodaje, odpovedi, plačila, predplačila ali povezani s
• spremembami rezervacije
• enako število oseb
• enaka valuta

Cena je javno dostopna na spletu in jo lahko preveri ekipa Eurostars Hotel Company
Primerjala tarifa ne bo vključevala davkov, povezanih z zadevnim mestom/državo, ali katere koli druge vrste davkov, povezanih s ceno sobe.

Tarife za katere zagotovljena najnižja cena ne velja

Cene, ki niso javno zajamčene (kot so cene po dogovoru, posebne pogodbe ali cene za skupine, organizatorje potovanj, podjetja, združenja itd.).
Cene, ki ustrezajo nepreglednim spletnim stranem (brez identifikacije imena hotela, točnega naslova ali razpoložljivosti sob, dokler uporabnik ne opravi plačila za rezervacijo sobe/sob).
Tarife, ki ustrezajo »paketnim ponudbam«.
Cene, ki vsebujejo napake na spletnem mestu v trenutku povpraševanja ali rezervacije.
Razlike v tečaju, povezane z nihanji in/ali razlikami v menjalnem tečaju. Menjalni tečaj mora biti enak tistemu, ki ga je ob nakupu uporabila družba Eurostars Hotel Company.

Spletne tarife

Cene, ki ustrezajo stranem, ki ponujajo storitve plačevanja s čekovnimi knjižicami.